RUMB(A)PALAMÓS 2020

Rendimiento acústico
RUMB(A)ND PALAMÓS
Divendres, 3 de juliol - 22.00h - Parc de l'Arbreda Municipal

La programació del festival Rumb(A)Palamós s'encetarà els divendres 3 de juliol, precisament amb la formació musical que l'any passat va ser creada expressament per al festival, es tracta concretament de Rumb(A)nd Palamós, integrada pels músics: Rafalito Salazar; David Torras, Daniel Landry, i Marc Teclas, tots ells, veus i guitarres; acompanyats per un dels percussionistes de més prestigi de la Rumba Catalana, Rambo Batista.

Joan Garriga.jpg
JOAN GARRIGA I EL MARIATXI GALÀCTIC
Divendres, 10 de juliol - 22.00h - Parc de l'Arbreda Municipal

El 10 de juliol serà el torn de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic. Fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, Joan Garriga és una figura clau per entendre l’evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya. L’inventor de la Rúmbia –barreja de rumba i cúmbia amb denominació d’origen vallesana- és molt més que un pioner de la fusió sense confusió: dins del seu acordió diatònic hi cap la tradició mediterrània, un coneixement gairebé enciclopèdic de l’univers llatí i Jamaica sencera. 

Acorde a Ti.jpg
ACORDE A TI
Divendres, 17 de juliol - 22.00h - Parc de l'Arbreda Municipal

La tercera de les propostes del festival arribarà el divendres 17 de juliol amb els Acorde a ti, artistes gironins que amb la seva proposta són els portadors del temperament necessari i uns bons transmissors de la RUMBA i els seus efectes. A dins seu està la clau, el ritme, que es propaga a través de la guitarra, les veus i el cajón.

Diego Cortés.jpg
DIEGO CORTÉS
Divendres, 24 de juliol - 22.00h - Parc de l'Arbreda Municipal

El divendres 24 de juliol el festival Rumb(A)Palamós posarà damunt l'escenari de l'Arbreda a la formació de Diego Cortés, un dels grans noms de la rumba, del flamenc i amb un domini extraordinari de la guitarra que ens oferirà un recorregut sonor que no deixarà a ningú indiferent.

IMG_1388_baja.jpg
MABEL FLORES
Divendres, 31 de juliol - 22.00h - Parc de l'Arbreda Municipal

 

El tancament de la programació rumbera d'aquest festival es durà  terme el divendres 31 de juliol amb la participació de Mabel Flores un dels noms que comença a fer-se un lloc dins del circuit "d'autor" gràcies a un directe que suposa una gran mostra de sentiment i sinceritat. Després del seu pas per la banda catalana 'La Flor del Otro' ens porta una proposta que ens fa viatjar a través del worldmusic cap a l'alegria, amb dosis d'ironia, feminisme, vitalitat i emoció.

RUMB(A)PALAMÓS 2020

Del 3 de juliol al 31 de juliol a Palamós

* totes les actuacions són gratuïtes amb entrada prèvia a www.lagorga.cat