RUMB(A)PALAMÓS 2019

MARUJA LIMÓN
Divendres, 5 de juliol - 22.30h - Plaça Catalunya

Maruja Limón continua presentant el seu primer disc: Más de ti. Amb el que ha aconseguit el premi Artista Revalació dels Premis ARC, així com el reconeixament com un dels millors treballs de l'any segons la revista Mondo Sonoro i Muzikalia.
Más de ti (Kasba Music, 2018) es una narració de la vida de cada una de las
components, les seves cançons donen veu a històries del dia a dia i ho fan amb un directe acompanyats de ritmes i sons que van del pop, la bossa nova, i el son cubano, a la rumba.

RUMB(A)ND PALAMÓS

Divendres, 12 de juliol - 22.30h - Parc del Convent dels Agustins

 

És una de les grans novetats per l'edició 2019. La banda creada expressament des del Rumb(a)Palamós per posar en valor la qualitat del gènere. Un projecte de categoria format per músics amb una trajectòria en bandes clau com  Ai Ai Ai, Sabor de Gràcia o Landry el Rumbero. Una unió de grans talents fent el que millor saben fer: Tocar com ningú, passar-s’ho bé dalt de l’escenari i arrencar la gent a ballar. 

BEMBA SAOCO

Divendres, 19 de juliol - 22.30h - Passeig del Mar (zona Petanca)

 

Beuen de moltes fonts diverses i agradaran a fans de bandes com Calle 13, Boma Estéreo o Txarango. Ball, missatge social i ritmes desenfrenats per gaudir al màxim la nit d'estiu.

DANTUVI

Dissabte, 20 de juliol - 18.30h - La Fosca

 

És un espectacle fresc on els nens i nenes són els protagonistes de la festa i on s'hi barregen melodies tradicionals i populars amb danses i cançons. Un espectacle ple de sorpreses on el públic riurà, ballarà, cantarà i mourà totes les parts del cos. Tot en un ambient distès i familiar. Si ho voleu comprovar només cal que vingueu i ja veureu!!!

Concert familiar

MILIU CALABUCH

Divendres, 26 de juliol - 22.30h - Passeig del Mar (I)

 

Miliu Calabuch, vol portar als escenaris l’essència i els orígens de la Rumba Catalana.
Per això recupera la figura del “PALMERO” per aconseguir aquell so tant característic dels seus orígens que, amb el temps s’ha anat fusionant i encreuant amb altres ritmes i instruments de percussió. Vol arribar a un públic més heterogeni que entri per primera vegada en contacte amb aquest estil tan particular i propi de casa nostra, demostrant que la Rumba no és únicament música festiva sinó que pot contenir sonoritats, ritmes i harmonies que l’enlairin a música de concert. Música per a escoltar, apreciar i disfrutar.
Rumba sense additius, buscant l’autenticitat i la senzillesa per a poder arribar a emocionar l’audiència.

RUMB(A)PALAMÓS 2019

Del 5 de juliol al 26 de juliol a Palamós

* totes les actuacions i activitats són gratuïtes.

** Hi haura servei de bar a totes les actuacions, menys la del dia 20 de juliol.

ORGANITZA:
AMB EL SUPORT DE:
AMB EL PATROCINI DE:
UNA PRODUCCIÓ DE: